Review - Lotiune de corp Hello Kitty by H&M

04 iulie

Trebuie sa va marturisesc ca am ales aceasta lotiune de corp strict pe considerente fizice :)) Arata superb si miroase si mai bine. Am cumparat-o cand am fost in vacanta si a fost super ieftina - 2 sau  3 euro. Ma astepta cumintica pe un raft, cu ochi umezi si doritori de afectiune. Cum sa ii rezist?!


Mirosul e de pepene galben, o dragoste culinara de-a mea. Jur ca imi vine sa gust din ea de fiecare data cand o folosesc....


Ambalajul este chic si foarte practic. Nu ocupa mult spatiu si nu are capac care se insurubeaza. Am creme si asa si mereu reusesc sa ratacesc cumva respectivul capac in cei 50 cm patrati din pat in care s-a desfasurat actiunea de cremuire :))


Denumirea in sine, aceea de "body lotion", arata faptul ca textura nu este foarte cremoasa, ci mai degraba light. Cam prea light pentru gustul meu. Imediat ce o aplic, incepe sa se lichefieze. Daca va uitati in poza de mai jos, puteti vedea pe marginile cremei despre ce vorbesc.


Se intinde foarte usor si o cantitate mica e suficienta pentru o suprafata mare. Este foarte spornica. Nu lasa pielea grasa sau uleioasa, ceea ce e un lucru bun.


Din punct de vedere hidratare este asa si asa. Pe moment pielea este fina, dar efectul nu dureaza foarte mult. Peste cateva ore se simte nevoia de rehidratare, mai ales in cazul picioarelor mele, unde pielea este foarte uscata. Dar daca stam sa analizam raportul calitate-pret, eu zic ca merita sa o cumparati daca va impiedicati de ea in vreun H&M din afara. Imi pare rau ca nu au adus si la noi linia lor de cosmetice, dar asta e. Probabil peste vreo 5-6 ani ne fac o surpriza :)


Daca va intereseaza ingredientele le puteti vedea mai jos. Eu nu ma prea pricep, dar sunt convinsa ca nu e fara de pacat. Am zarit un paraben pe acolo. Acum depinde si de voi daca va uitati la asta sau nu atunci cand alegeti o crema.


Ca sa concluzionam (eu si persoana mea :)), este o crema decenta, cu putere de hidratare spre medie si cu un pret foarte bun. Insa mirosul bate tot!

Va pup!

You Might Also Like

0 comentarii