Review Ivatherm crema de ochi anti-aging UNA & concluzii campanie

27 iulie

Inainte sa va arat pozele de la Roma, as vrea sa fac o postare de incheiere pentru campania Ivatherm&Trender - "Cate lucruri imparti cu femeile din viata ta?" Deoarece am fost plecata, am ramas in urma cu parerea mea despre crema de ochi UNA.  Totodata, as vrea sa va impartasesc si alte cateva ganduri despre prima experienta de acest fel.

Putin despre partenera de campanie:
In primul rand de ce am ales-o pe mama? Pentru ca Ivatherm e un brand de care am auzit lucruri bune, iar preturile nu sunt tocmai la indemana oricui. Da, prietenele mele si le pot permite, dar mama nu. Asa ca m-am gandit ca ar fi frumos sa ii fac o bucurie, sa ii ofer aceste produse "cadou", astfel incat sa aiba ocazia sa le incerce. Si s-a bucurat foarte tare.  Momentul daruirii pachetului a fost o surpriza foarte placuta pentru ea. Si mie, evident, mi-a facut o placere egoista sa o vad pe ea multumita, doar este mama mea! :) Pot spune ca deja a terminat crema de fata UNA, iar cea de ochi si apa termala le foloseste zilnic. Parerile ei au fost povestite de mine, in urma discutiilor avute cu ea. A fost un proces de cautare a cuvintelor potrivite. Pentru o persoana de 56 de ani (sau pentru mama, la 56 de ani, ca sa nu generalizez) o crema este buna sau nu si atat. Pentru a afla mai multe, pentru a da detalii, trebuie sa stii sa pui intrebari ca sa afli o parere mai in amanunt. Astfel am supus-o unui mic interogatoriu, am rugat-o sa compare produsele cu altele folosite, am intrebat-o daca i se pare hidratanta, daca ar schimba ceva etc. Si astfel am ajuns la postarea de aici. De aceea nu ati citit cuvintele ei, ci pe ale mele. 
In ceea ce priveste ideea de la care a pornit campania Ivatherm - "Cate lucruri imparti cu femeile din viata ta?", cred ca nu mai este nevoie sa va spun cate povesti impart cu mama. 

Putin despre review-urile de pana acum:
Pentru ca ideea acestui blog a pornit tocmai din nevoia mea de a citit pareri sincere si la obiect despre diverse produse care mi-au starnit interesul pe parcursul timpului, am ales ca si in cazul acestei campanii (prima de acest fel la care particip, de altfel) sa continui cu acelasi stil curat, simplu si clar, astfel incat cele care cititi (si carora va multumesc ca faceti asta) sa puteti trage o concluzie despre produsul prezentat si poate sa plecati un pic mai informate si sa puteti lua o decizie potrivita.

Parerea mea despre crema de ochi Ivatherm UNA:
Ca si la crema de fata, mi-a atras atentia ambalajului. Este din sticla, deci elegant, si igenic, deoarece are pompita. Nu pot sa spun ca ma deranjeaza foarte tare cremele in borcanas, dar o crema in care nu e nevoie sa imi bag gherutele de doua ori pe zi, are un plus din partea mea.



Din pacate, pompita nu este tocmai ok. E nevoie de o reala indemanare pentru a scoate cantitatea de produs potrivita. Daca apas normal, iese foarte multa crema, mult prea mult. Daca apas incet de tot, iese mult prea putina crema. In poza de mai jos puteti vedea efectul unei pompite normale.



Consistenta cremei este mai degraba apoasa, decat cremoasa si asta nu imi place foarte mult. Eu am o zona a ochilor uscata. Mai ales atunci cand sunt obosita, mi se pare ca incepe sa aiba o textura ca de hartie, in asa hal se face. Pompita de mai sus, intinsa, arata asa:


Initial, am folosit UNA si dimineata si seara, asa cum scria pe prospect. Intra foarte repede in piele, dar nu reuseste sa faca fata dpdv al hidratarii. Pur si simplu simteam ca textura pielii nu se imbunatatea deloc, ba din contra, liniile fine deveneau mai vizibile, deci nici nu se pune problema de efect anti-aging. Asa ca am ales o solutie de compromis: dimineata UNA si seara Clinique Eyes Rich. Pentru dimineata este ok, deoarece nu incurca cu nimic machiajul - corectorul se aplica foarte bine peste - iar pielea e suficient de hidratata de peste noapte.

Una peste alta, nu as recumpara acesta crema, nu mi se potriveste. Daca va intereseaza, o puteti cumpara de aici, la un pret de 88.35 RON

La final de campanie, as vrea sa multumesc Ivatherm si Trender pentru ca mi-au oferit ocazia sa le incerc produsele. Crema de fata UNA mi-a placut foarte tare si cred ca o voi recumpara in viitorul apropiat, iar apa termala este foarte potrivita pentru zilele si noptile calduroase de vara.

Va pup!

You Might Also Like

0 comentarii