Sunt o strangatoare!

10 noiembrie


Stiu ca titlul postarii suna ciudat, dar asta e adevarul, sunt o persoana strangatoare de lucruri. Scriu acum inca sub influenta ultimelor evenimente din viata mea - pregatirea pentru sezonul rece. Va povesteam aici ca m-am apucat sa fac curat, sa imi schimb garderoba si sa pun lucrurile de vara deoparte. Ei bine, abia azi am reusit sa finalizez. De ce? Pentru ca sunt o strangatoare. Nu stiu daca am o gena care imi dicteaza, dar refuz sa arunc un lucru daca nu este stricat. Chiar daca nu il port, nu l-am mai purtat de ani, nu imi vine sa il arunc. Ma gandesc ca poate am ocazia sa il folosesc altcandva, ca poate moda revine etc. Si uite asa, facand ordine, am descoperit cutii in care aveam haine si incaltaminte inca de pe la inceputul facultatii. Da, da, pantofi cu varful ascutit, blugi demondati sau sacouri pe care acum nu le-as mai purta nici obligata. Bluze "porno" sau cu "buricul gol" de pe vremea iesirilor nebune din liceu. Nu ma condamnati, asa era pe vremea aia :) Evident ca la momentul in care le-am pus deoparte nu m-am indurat sa scap de ele si le-am pus "bine", iar apoi am uitat de ele.

In saptamana asta am aruncat saci intregi de chestii inutile (si nu exagerez), pastrand, evident,cateva  lucruri de care "poate mai am nevoie". Oricum, a fost un razboi sangeros care s-a soldat cu victime. Eu 1: "Uite ce bluza frumoasa...da, e un pic cam demodata, dar nu am purtat-o decat de 2-3 ori". Eu 2 (luandu-l de guler pe Eu 1): "Nu, nu, draguto, asta se duce in sacul cu nimicuri. NU! Sa nu aud nimic! La gunoi!". Si uite asa a decurs o saptamana foarte grea, cu negocieri aprige si lacrimi de crocodil.

Tragic este ca nu fac asa numai la haine, ci si la alte diverse accesorii si tot ceea ce iti mai trece sau nu prin minte. Marturisesc cu durere ca imi plac la nebunie recipientele. Asa ca am zeci de recipiente frumoase (recunosc) dar inutile, care doar ocupa spatiu. La fel si cu pungile sau cutiile de cadouri. Ce as putea face cu ele e un mister, dar de fiecare data cand ma impiedic de ceva de genul asta prin casa lucrurile in cauza ma privesc cu ochi umezi si ma conving sa nu le arunc. Si in privinta cosmeticelor m-am hotarat sa folosesc cat mai mult din ceea ce am, inainte sa cumpar altele. Iar diversele produse pe care stiu ca nu le prefer le-am dat mai departe.

Daca o sa auziti pe la gazeta ca cineva a fost inghitit de prea multe lucruri inutile sa stiti ca e vorba de bine. Desi, in urma ultimei "curatenii", zic ca am mai castigat niste timp pretios.

Sper ca nu sunt singura ciudata :D Daca aveti asemenea probleme, rog sa impartasiti, sa stiu ca nu sufar singura!

Va pup!

You Might Also Like

0 comentarii