Review: Estée Lauder Advanced Night Repair Eye

25 aprilie

Cred ca vreau sa fac postarea despre crema de ochi Estée Lauder Advanced Night Repair Eye de cel putin trei luni, dar nu stiu de ce nu s-a lasat scrisa. Insa chiar nu mai am de ce sa o aman, crema s-a terminat acum doua saptamani, iar eu inca nu ma indur sa arunc recipientul.

Advanced Night Repair Eye

Am achizitionat acest produs mai degraba dintr-un impuls. Cei de la Sephora au din cand in cand reduceri de 20% la orice produs cumparat si pur si simplu aveam nevoie de o crema pentru ochi, deoarece cea de la Clinique era pe terminate. Mi-a atras atentia faptul ca era semnalat ca fiind cel ma bine vandut produs Estée Lauder si, in plus, venea si cu un set de mini produse cadou. Pretul este intr-adevar mare, in jur de trei milioane, dar am zis ca merit si eu un mic cadou :)

review crema de ochi

Recipientul este clasic, in culori sobre, sub forma de borcanas cu capac. Pare din sticla, dar este totusi din plastic. In cutie exista si o baghetura de plastic cu ajutorul careia se poate lua si aplica crema, fara ca degetele sa intre in contact cu produsul. Ca sa fiu sincera, m-am plictisit sa fac asta cam dupa o saptamana si mi-am bagat gherutele in sticluta, lasand deoparte orice teama de microbi. Oricum aplic crema dupa ce m-am spalat pe maini.
Cantitatea este de 15 ml, dar pot zice ca Estée Lauder Advanced Night Repair Eye este foarte spornica. O bobita mica de produs este suficienta pentru ambii ochi.

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye

In ceea ce priveste textura, mi se pare ca aduce mai mult cu un gel decat cu o crema. Se intinde cu usurinta si intra repede in piele, fara sa lase o pelicula unsuroasa, asa cum se intampla la alte produse gandite special pentru seara. Stiu ca multe persoane folosesc aceasta crema inclusiv dimineata, dar eu am ales sa ma dau cu ea doar inainte de culcare. La trezire folosesc Time Zone, de la acelasi brand. Hidrateaza foarte bine si, dupa aplicare, mi se pare ca pielea din jurul ochilor este mai fina si arata mai bine. In ceea ce priveste ridurile (de sub ochi, evident), spre bucuria mea nu pot spune ca am forte multe, iar in ultima jumatate de an s-au mentinut constante, nu s-au inmultit deloc. Totusi, am observat ca atunci cand folosesc o crema nepotrivita, pielea capata imediat un aspect parca ca de hartie si devine foarte uscata. Dar cu Estée nu mi s-a intamplat niciodata acest lucru.

Pot zice fara sa ezit ca Estée Lauder Advanced Night Repair Eye este cea mai buna crema de ochi pe care am avut-o pana acum. Pe locul doi se afla Clinique All About Eyes Rich. M-am gandit destul de serios sa o recumpar, dar am decis sa mai incerc si alte branduri. Poate am surpriza placuta sa gasesc un produs la fel de bun, dar la un pret mai accesibil. Asta e visul oricarei femei, nu? :D

Care este crema voastra de ochi preferata? In ultimele doua saptamani am folosit Time zone si seara, insa trebuie neaparat sa imi cumpar alta si m-ar ajuta un pic de inspiratie.

Va pup si va imbratisez!


You Might Also Like

0 comentarii