Preferatele lunii septembrie

07 octombrie

De regula imi place luna octombrie foare mult, mai ales acel octombrie din copilaria mea, racoros, dar cu soare si cu frunze ruginii. Din pacate, vremea s-a schimbat foarte mult in ultimii 20 de ani si lucrurile nu mai sunt cum erau odata. Totusi, ramane luna in care este ziua mea, deci n-am cum sa ma supar pe vant, frig si ploaie :D
Despre septembrie pot sa spun ca a trecut repejor, iar produsele care mi-au ramas in minte sunt:


Stiti cat iubesc samponul uscat Batiste. Ei bine, micutul asta e perfect pentru geanta si pentru zilele acelea in care pleci de acasa cu un par fabulos si ajungi la serviciu cu el lipit de cap :) O sa plang amarnic cand o sa se termine.


Despre Affinitone Maybeline v-am tot povestit. Il folosesc pentru cosulete si pete. Collection Illumination touch este minunat pentru a ilumina zona de sub ochi si a estompa cearcanele.


A venit frigul, deci mainile au inceput sa sufere. Am o multime de creme OPI Avojuice imprastiate prin diverse colturi: pe noptiera, la birou, in geanta. V-am povestit despre ele aici.


Am folosit cleanser-ul de la Estée Lauder (Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser) o perioada indelungata. Este extrem de spornic. Odata cu mutarea mea aici, am uitat de el si l-am redescoperit recent.


Despre iluminatorul de la Physicians Formula am povestit si in preferatele lunii trecute. Am primit cateva complimente cand il purtam si sunt sigura ca a avut rolul sau. In ceea ce priveste blush-ul, inca sunt indragostita de Milano Luminoso, dar parca in aceasta luna am folosit mai des Kiko Sun bronzing blush, nuanta Mariachi Pink 103.


Imi place culoarea fardului Kiko 139, arata foarte bine intins pe pleoapa mobila. Totusi, mi-ar fi placut sa fie un pic mai cremos. Despre eyeliner-ul Essence Berlin Rocks (nuanta 03) uitasem cu desavarsire, dar l-am regasit cand am realizat un machiaj de toamna, mai soft. Pensula Sigma E65 este perfecta atat pentru a aplica fardul de sprancene, cat si pentru tusul crema.


Parca tot Naked 1 e pe primul loc in inima mea, dar luna trecuta am folosit mai des Naked 2.


Am plans foarte mult dupa acest lantisor Swarovski, atunci cand am crezut ca l-am pierdut. Va dati seama ce bucurie am simtit cand l-am gasit acasa, in Bucuresti. Este extrem de finut si l-am purtat foarte des in ultima vreme. Se potriveste cu orice.


Voi ce asteptari aveti de la luna octombrie?

Va pup!

You Might Also Like

0 comentarii