Despre rozacee si lansare La Roche-Posay ROSALIAC AR INTENSE

04 februarie

Desi tenul meu este departe de a fi perfect, ma bucur de o piele destul de rezistenta. Si sper din suflet ca lucrurile sa nu se schimbe odata cu trecerea timpului. Spun asta pentru ca in ultima vreme am intalnit o multime de persoane cu ten sensibil, cu probleme. De aceea, m-am gandit ca pentru multe dintre voi ar fi folositor sa aflati despre lansare gamei La Roche-Posay ROSALIAC, destinata tenului cu predispozitie la cuperoza.

Inainte de a va spune mai multe despre noile produse La Roche-Posay, cred ca ar fi interesant sa va povestesc un pic despre aceasta afectiune a pielii. Se pare ca multe persoane nu stiu ca sufera de rozacee si, prin urmare, nu o trateaza. Din pacate, acest lucru duce la o inrautatire a situatiei.

Despre rozacee

Rozaceea este o afectiune cronica, care evolueaza progresiv, in mai multe stadii, si afecteaza in principal fata persoanelor cu un ten deschis la culoare. Stadiul pre-rozacee se manifesta prin roseata moderata care apare si dispare. Stadiul de cuperoza inseamna o roseata permanenta si prezenta constanta a vaselor de sange violacee la nivelul obrajilor. Rozaceea inflamatoare se manifesta prin aparitia papulelor si pustulelor de culoare rosie.  Rinofima inseamna deja ingrosarea excesiva a tegumentului la nivelul nasului si pometilor.

 Sursa imagine aici
In functie de stadiul acestei afectiuni, poate fi prescris un tratament medicamentos sau dermatocosmetic. De asemenea, tratamentele cu laser sunt o solutie pentru a scapa de vinisoarele inestetice. Totusi, un rol important in ameliorarea simptomelor il au si masurile de preventie, precum evitarea schimbarilor bruste de temperatura, evitarea  unei expuneri neprotejate la soare si mancarea picanta sau consumul excesiv de bauturi alcoolice.

Gama Rosaliac

Rosaliac AR INTENSE este un serum intensiv anti-roseata. Acest produs dermatocosmetic ar trebui sa corecteze roseata localizata direct de la sursa, prevenind totodata reaparitia acesteia. AMBOFENOL-ul este ingredientul minune care are o tripla actiune la nivelul pielii:
  • La nivel inflamator – inhiba procesul inflamator de la nivelul pielii 
  • La nivel vascular – imbunatateste microcirculatia si intareste peretii vaselor de sange 
  • La nivel celular – are efect antioxidant, protejand celulele de radicalii liberi.
Neurosensina este un alt ingredient activ care calmeaza senzatiile de disconfort. In plus, acest produs contine si apa termala La Roche-Posay.

Conform rezultatelor obtinute in urma studiilor, dupa aplicare acestui produs senzatia de disconfort este calmata pe parcursul intregii zile, iar pe termen lung (dupa 4 saptamani) intensitatea roseatei este redusa la -21%, reactivitatea pielii este redusa la -38%, iar culoarea tenului este uniformizata. Eficacitatea anti-recidiva este de -10%, la 1 saptamana dupa oprirea tratamentului. Pretul recomandat in farmacii este de 90 lei.
 
Rosaliac GEL MICELAR DEMACHIANT face parte din aceeasi gama ROSALIAC si este un produs creat special pentru pielea ultra-sensibila, predispusa la roseata.


Sper ca informatiile de mai sus v-au fost folositoare. Daca sunteti interesate de unul dintre aceste produse sau poate chiar de amandoua, le puteti gasi in farmacii, iar pentru mai multe informatii puteti accesa www.laroche-posay.ro.

Va pup! 

You Might Also Like

0 comentarii