Tag: Arome de toamna

01 octombrie

Iubesc toamna, probabil pentru ca sunt nascuta in luna octombrie. Dar stiti despre ce toamna vorbesc? De cea a copilariei mele, in care parcul era acoperit cu frunze galbene si frumoasa, doborate de un vanticel nu prea rece, dar suficient pentru a te determina sa iei un pulover pe tine. Si imi mai plac zilele ploioase, cand pot sa stau linistita in pat, sub patura, citind o carte si band o ciocolata calda.


Fiind 1 octombrie, cred ca este ziua perfecta pentru a face tag-ul "Arome de toamna", primit de la Dara.

1. Accesorii preferate in aceasta toamna
Este vorba despre o esarfa din casmir, cumparata pentru domnul Très Chic. Dar cum dansul nu a apreciat-o suficient pentru ca, vezi Doamne, lasa puf pe camasi, a fost rechizitionata de mine si acum este extrem de iubita :D


2. Lumanarea preferata pentru toamna aceasta
Orice lumanare care are aroma de scortisoara sau mar copt <3


3. Bautura preferata din aceasta toamna
Ciocolata calda, alba. Mmm, numai gandul la ea si m-a apucat pofa!


4. Cartea preferata
Mi-a placut extrem de mult Caietul Mayei de Isabel Allende. Acum citesc Casa Spiritelor, de aceeasi autoare, si sunt foarte incantata si de aceasta.


5. Melodia preferata in aceasta toamna


6. Rujurile preferate din aceasta perioada
Rujuri/gloss-uri in culori naturale, cum ar fi Rimmel by Kate Moss in nuanta 104 (review) sau Rimmel Apocalips in nuanta Celestia, si balsamuri de buze.


7. Ojele preferate
Invariabil ma simt atrasa de culorile inchise si rosu. Mai jos o poza cu ultimele achizitii.


8. Mancarea preferata in acest anotimp
Nu sunt gurmanda de fel, asa ca nu am vreo mancare preferata. Dar mor dupa Milka cu scortisoara si mar copt. Nu stiu de ce, dar anul trecut n-a mai aparut (era editie speciala de Craciun).


9. Ce astepti cu nerabdare sezonul acesta
Weekendurile ploioase, in care nu este nevoie sa ies din casa, ci pot sta cuibarita in pat.


10. Parfumul preferat toamna aceasta
Singurele doua parfumuri pe care le port indiferent de sezon sunt Angel si Kenzo Jungle. Totusi, ultima data cand am fost in duty free, mi-a cam facut cu ochiul si Daisy by Marc Jacobs.


Sper ca v-a placut acest tag. Eu sunt foarte entuziasmata cu privire la toamna si cred ca se vede. In plus, in trei luni vine Craciunul!!!! Va taguiesc pe toate si, in special, pe Andreea, Iguanitza, Stella si Alina.

Va pup!

imaginile folosite sunt preluate de pe pinterest.com

You Might Also Like

0 comentarii