Ivatherm lanseaza gama MULTIPERFORMANTA

03 noiembrie

V-am povestit acum cateva saptamani despre crema hidratantade la Ivatherm care a fost perfecta pentru zilele de vara. Ei bine, tocmai am aflat ca in luna octombrie s-a lansat gama MULTIPERFORMANTA, care targeteaza pielea sensibila si uscata.

Pielea uscata...
poate aparea la orice varsta si este determinata de subtierea sau fragmentarea filmului hidrolipidic de la suprafata epidermului, reducerea cantitatii de apa din stratul cornos sau de aparitia unor dezechilibre in procesul de keratinizare. Hidratarea este extrem de importanta mai ales in sezonul rece, cand filmul hidroplipidic nu mai ofera protectia necesara, iar pielea devine mai sensibila la actiunea factorilor agresori: incalzirea din incinte, baile fierbinti (ahh, doar stiti cat le iubesc pe acestea), frigul, umiditatea, vantul, stresul, radiatiile UV, diferiti compusi chimici si chiar diete deficitare.

Prin compozitia sa, gama MULTIPERFORMANATA...
o Previne evaporarea apei din piele (formeaza un strat lipidic care intareste stratul lipidic natural)
o Aduce aport de apa la nivelul pielii (penetreaza stratul cornos si creste continutul in apa al pielii)
o Induce hidratarea pielii (stimuleaza transportul apei la nivel celular)
Produsele MULTI-PERFORMANCE, adica demachiantul si cremele de fata, de corp si de maini, se pot gasi in farmaciile partenere si in magazinul online Ivatherm.

Desi vremea nu e tocmai perfecta, mie imi place perioada aceasta tocmai pentru ca se lanseaza o multime de produse noi si interesante.

Va pup!

You Might Also Like

0 comentarii