Review: Kiehl's Abyssine Eye Cream +

03 ianuarie

Nu eram deloc familiarizata cu brandul Kiehl's prima data cand am intrat intr-un magazin de-al lor. Desi vand produse de ingrijire persoanala, impresia initiala e aceea de farmacie mai fancy, asta probabil pentru ca de acolo a pornit afacerea cu 160 de ani in urma. Asistentii de vanzari sunt imbracati in halate albe si par foarte profi, desi cel mai multi imi place faptul ca sunt foarte generosi cu mostrele :D

pareri Kiehls crema de ochi

Pentru ca ramasesem fara crema de ochi, m-am gandit ca ar fi frumos sa incerc ceva nou, iar curiozitatea m-a impins catre Kiehl's. Dupa indelungi discutii cu personalul din magazin, pana la urma am plecat nu cu unul, ci cu doua produse: Kiehl's Abyssine Eye Cream+ pentru zi si Midnight Recovery pentru seara. Deoarece pe prima am terminat-o deja, consider ca a venit timpul sa ii fac un review complet. Pretul este in jur de 30 de euro, dar produsul este spornic, astfel incat mie mi-a ajuns cam sase luni de zile.

Kiehl's Romania

Kiehl's este un brand care pune pret pe ingredientele naturale, asa ca in compozitia acestei creme se regasesc extractul de coral si un compus numit molecula Abyssine, care provine dintr-un microrganism ce traieste la 3000 de metri adancime in Oceanul Pacific.


Imi place acest produs cel mai mult datorita texturii care este foarte light si intra repede in piele. Astfel, dimineata nu am nicio problema cand aplic fondul de ten si anticearcanul. De asemenea, desi are o consistenta usoara, hidrateaza foarte bine zona de sub ochi, atat pe timp de vara, cat si in sezonul rece. 
Totusi, daca aveti o piele extrem de uscata si deshidratata, nu cred ca este suficient pentru voi si, daca vreti sa incercati ceva la Kiehl's, atunci va recomand crema cu Avocado, care mie una mi s-a parut prea mult si nu am reusit sa o folosesc tocmai din cauza texturii prea grase, dar despre care stiu ca are multi fani in mediul online.


Eu nu cred in cremele care iti fac ridurile sa dispara, asa ca va recomand sa nu aveti astfel de asteptari de la Kiehl's Abyssine Eye Cream +, chiar daca producatorul sustine altceva. Ceea ce reuseste este sa hidrateze bine, astfel incat pielea devine mai luminoasa si confere senzatia de prospetime.
Comparand-o cu alte produse de acelasi tip, dar tinand cont si de pret, pot spune ca imi place foarte mult si probabil ca o voi cumpara din nou, mai ales ca am vazut ca urmeaza sa deschida un magazin in Afi Palace Cotroceni. Ca sa va dau un exemplu, daca as avea de ales intre Clinique all about eyes rich si crema de ochi de la Kiehl's, as alege-o pe aceasta din urma.

Kiehl's Afi Palace

Voi ati incercat ceva de la acest brand? Cum vi se pare?

Va pup!

You Might Also Like

0 comentarii