Review: Bioré Blemish Fighting Ice Cleanser

17 octombrie

Demachierea trebuie sa faca parte din rutina zilnica a oricareia dintre noi, chiar daca nu folosim machiaj. Ganditi-va ca pe parcursul unei zile pielea intra in contact cu praf, poluare si alte minunatii. De asemenea, perna pe care dormiti noaptea este cel mai probabil plina de bacterii, deci este nevoie sa curatati fata si de dimineata.
Seara folosesc cu succes o apa micelara (Garnier, Bioderma, Nivea sau L'Oreal) si cleansing balm-ul de la Clinique (AICI), iar dimineata Bioré Blemish Fighting Ice Cleanser.

demachiant Biore

Am ales acest demachiant deoarece in ultima vreme, odata cu venirea frigului, am inceput sa am probleme cu tenul. Zona T a devenit foarte uleioasa, iar pe frunte mi-au aparut diverse cosulete. Despre Biore am tot citit pe site-urile din afara, iar anul trecut am incercat benzile pentru puncte negre.  

Pentru ca este un produs anti acnee, acest produs demachiant contine 2% acid salicilic. Acidul salicilic este un beta-hidroxi-acid (BHA) care ajuta la exfolierea pielii, la reducerea blocajelor la nivelul pielii, ajutand la eliminarea cosurilor si punctelor negre. De asemenea, mentolul din compozitie este antiseptic si calmant. In cazul meu, dupa o folosire de mai bine de 2 luni, cele 2-3 cosuri incapatanate apar in continuare, insa nu se mai inflameaza si dispar mult mai repede, deoarece se usuca repede. 



Asa cum ne indica si numele, prima senzatie atunci cand aplic pe fata Bioré Blemish Fighting Ice Cleanser este intr-adevar de racorire si ma trezesc instantaneu. Mirosul este usor mentolat si ajuta si el la intregul proces de "pregatire pentru serviciu". In prima saptamana cand l-am folosit am avut si o senzatie de furnicaturi, insa cred ca m-am obisnuit, deoarece nu ma mai deranjeaza. Ambalajul este foarte bun, o sticla cu pompita. Astfel, dimineata cand abia pot sa deschid ochii, este foarte usor de dozat cantitatea de produs care trebuie aplicata pe fata. Fiind foarte spornic, o picatura este suficienta pentru toata fata. Face o spuma bogata si lasa fata curata si proaspata.


Din cauza catorva ingrediente din compozitie, Bioré Blemish Fighting Ice Cleanser usuca usor si pielea, asa ca e nevoie ca imediat dupa sa folosesc si o crema hidratanta. De aceea nu as recomanda-o persoanelor cu ten sensibil. Un alt minus este faptul ca trebuie sa evit contactul cu ochii pentru ca ustura. Va dati seama ca atunci cand esti pe jumatate zombi aceasta indicatie este destul de greu de respectat.

Lista de ingrediente:

demachiant anti acnee

Per total, imi place! Cel mai mare beneficiu este faptul ca ajuta la reducerea cosurilor. De asemenea, senzatia de prospetime creata este un mare plus.

Va pup!

You Might Also Like

0 comentarii