Apivita Royal Honey Creamy Shower gel

08 decembrie

Cred ca incerc sa scriu un review despre Apivita Royal Creamy Honey Shower gel cam de anul trecut pe vremea asta :) Deoarece recent am fost la "un pic de shopping" si mi-am cumparat unul nou, l-am pus frumos la pozat, ca in vremurile bune.


Ce face deosebite produsele Apivita este faptul ca acestea sunt formate din ingrediente naturale in proportie de 85% si 100%, combinand peste 5500 de extracte din plante specific grecesti cu produse apicole pure si uleiuri esentiale organice. De asemenea, nu contin parabeni, propylene glycol, silicon, coloranti sau parfumuri artificiale, iar pentru ambalaje este folosita hartie reciclata. 


Apivita Royal Honey Creamy Shower gel miroase delicios, a miere, ceea ce il face potrivit pentru sezonul de iarna. De fiecare data cand fac baie, ma invaluie o senzatie de liniste si tot ce imi doresc este sa ma bag in culcus, cu un ceai alaturi si o carte in mana. Textura cremoasă face ca acest gel de dus sa alunece foarte placut pe piele. Din pacate, la capitolul spuma sta destul de slab, dar asta din cauza faptului ca nu contine Sodium Laureth Sulfate (SLES), ci frunze de sapunarita si agenti de curatare blanzi. SLES este o substanta chimica ce se foloseste in multe dintre produsele de pe piata (geluri de dus, sapunuri lichid, sampoane etc) si poate provoca iritatii sau cauza deshidratarea pielii.


Datorita mierii, precum si a uleiului de masline si de migdale, hidrateaza pielea foarte bine, astfel incat nu raman cu acea senzatie de strangere, care ma face sa aplic imediat un unt de corp.  Ce mi-a mai atras atentia, uitandu-ma pe ambalaj, este faptul ca cei de la Apivita au inlocuit apa cu infuzii organice naturale, care confera produselor atribute antioxidante si anti-imbatranire. In cazul de fata, se pare ca au folosit o infuzie de ceai de munte. De asemenea, si uleiurile esentiale de portocala si trandafir din compozitie au proprietati antioxidante, contribuind totodata si la actiunea de hidratare.



Prin urmare, daca nu ati apucat sa finalizati lista catre Mos Craciun, va recomand sa adaugati cu incredere si acest produs. Eu vreau neaparat sa incerc si crema de corp din aceeasi gama, dar trebuie sa recunosc ca ma tenteaza enorm si produsele cu iasomie, dar pe acestea cred ca o sa le incerc mai spre primavara. Mai jos puteti vedea cateva dintre pachetele speciale de sarbatori, care se gasesc acum in magazinele Sensiblu sau in magazinul propriu Apivita din Baneasa Shopping City. In plus, in luna decembrie au o super oferta, 2+1 gratis!



Voua ce va face cu ochiul?


You Might Also Like

0 comentarii