Ivatherm - Anti-Wrinke Eye Cream si Apa termala - review

12 iulie

V-am povestiti aici si aici despre campania Ivatherm&Trender. Asa cum am promis, revin cu un review pentru crema de ochi si apa termala, din partea mamei. Pentru ca ea insasi spune ca nu e o povestitoare prea buna, a ramas sa va redau eu parerea ei.
Acestea sunt produsele primite de mama:


Am sa incep cu Anti-Wrinkle and Anti-Dark circles eye cream.


Vine ambalata intr-un borcanel de sticla. Desi pentru unele persoane poate parea neigenic, pe mama nu o deranjeaza. Ii place faptul ca ambalajul pare de calitate. Crema este recomandata atat pentru zi, cat si pentru seara. Mama imi spune ca nu are miros si ca o foloseste conform instructiunilor.


Desi o foloseste de o luna de zile, de doua ori pe zi, nu se consuma repede deloc. E nevoie de o cantitate mica pentru a hidrata zona ochilor. Are o textura usora si este foarte hidratanta.


Pentru ca intra repede in piele, nu pune probleme dimineata, cand se aplica machiajul. Nu face corectorul sa se stranga in riduri sau sa nu se aplice bine.


O mica dezamagire a fost faptul ca promite ca estompeaza cearcanele, lucru care nu s-a intamplat deloc, nici macar putin. Despre disparitia ridurilor, nici nu mai vorbim. Poate ca efectul este in viitor si pe termen lung, in sensul ca, fiind asa de hidratanta, reducere aparitia acestor. Per total este o crema care hidrateaza bine, cu o textura buna. Mama spune ca este mai buna decat altele folosite anterior, cum ar fi Eucerin, L'oreal sau Anew de la Avon. Se gandeste sa o recumpere dupa terminarea ei. Pretul i se pare maricel, dar nu exagerat - 76 Ron.

Pentru apa termala pot spune ca a facut o pasiune :)


O foloseste in fiecare seara dupa ce se demachiaza. Ca sa intelegeti procedeul, cand vine de la serviciu indeparteaza machiajul, foloseste apa termala, iar cremele&lotiunile le aplica cateva ore mai tarziu cand se culca. Ii place foarte mult deoarece i se pare ca ii hidrateaza pielea. Fiind spray, are si un efect racoritor, mai ales pe caldurile astea.


Este prima apa termala pe care o foloseste, nu a mai incercat pana acum. Spune ca nu are curajul sa o foloseasca peste fata farda, i se pare ciudat. Dar asa, dupa demachiere, e perfecta.


Cam astea au fost parerile mamei, spuse cu vorbele mele. Daca aveti intrebari cu privire la produse, o sa am grija sa ajunga la ea ;)


Va pup!

You Might Also Like

0 comentarii